Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Edicions anteriors

2020

Living Labs, Innovació Oberta i Universitats.

La reacció davant la crisi i “següents passos” capa a la nova societat digital post COVID-19

La Jornada, organitzada conjuntament per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Xarxa Europea de Living Labs (ENoLL), té dos objectius principals:

  1. Comprendre quin ha sigut l’impacte de la tragedia provocada pel virus SARS-COV-2 i la malaltia COVID-19 en el desenvolupament de les accions dels nostres Living Labs, i les innovacions socials digitals que s’han adoptat i desenvolupat per fer-hi front. 
  2. Identificar quines accions es poden dur a terme des dels Living Labs, la innovació oberta i les pròpies universitats, per ajudar a la co-creació i desenvolupament de la nova societat digital post COVID-19. 

Seguint la línia començada fa un any, es treballarà per la identificació, anàlisi i superació de les barreres esdevingudes en el procés de creació i desenvolupament dels Living Labs. Serà un plaer i un luxe poder reunir de nou la major part sinó tots els actors rellevants del nostre territori, en versió teleconferència en aquesta ocasió.

2019

Living Labs, Innovació Oberta i Universitats.

Connexió coneixement-entorn: experiències i noves vies

Organitzada conjuntament per la Universitat de Barcelona i la Xarxa Europea de Living Labs (EnoLL), que tindrà lloc el proper dimarts 18 de Juny, de 9.30h a 14.00h, a la Sala Dolors Aleu del Parc Científic de Barcelona (UB).

La Jornada té un doble objectiu: per un cantó aplegar els actors més rellevants al nostre territori al voltant d’experiències concretes i lliçons apreses en el camp dels Living Labs, i per l’altre, a través d’aquestes iniciatives, avançar en la reflexió sobre el paper de la universitat en la Transformació Digital i les possibilitats que ofereix la Innovació Oberta com eina de connexió entre universitat i entorn.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close