Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Living Labs actius a Catalunya

Fes click al mapa interactiu per veure els detalls dels labs mapejats fins al moment, vius al 2020:

Per afegir-hi noves contribucions, podeu contactar amb ot.puy@enoll.org
Sergi Frías LAB Manager a Coboi lab ens explica com els ha afectat la crisi de la Covid-19 i quines accions durant a terme per fer-ne front.
Jordi Cartanyà ens explica, desde la perspectiva de la Universitat Rovira i Virgili, com els ha afectat la crisi de la Covid-19 i com afrontaran el futur.
Jaisiel Madrid d’Interiors Living lab, clúster del moble, CENFIM ens explica com ha afectat al sector la crisi de la Covid-19 i com ràpidament s’han mobilitzat per fer-li front.
Jordi Reynés, director de la xarxa d’ateneus de fabricació, ens explica com han viscut la crisi de la Covid-19. Com aquesta ha afectat a la nostre societat i com des de l’ajuntament i conjuntament amb la població li han fet front.
Carme Zaragoza Solé cap del everis LivingLab Barcelona ens explica com ha afectat al sector la crisi de la Covid-19 i ens planteja una possible realitat de futur.
Fco. Javier Iglesias Gracia de la Fundació Èpica La Fura dels Baus, explica com s’han vist forçats a una transició digital i com la gent l’ha acceptat a causa de la COVID-19.
Rosina Malagrida del Barcelona “la Caixa” Living Lab, explica quina visó tenen des de el Living Lab de Salut de la crisi de la COVID-19.
Laura Luque project manager del Healthcare Living Lab Catalonia, explica com els ha afectat la crisi de la COVID-19.

Josep M. Piqué President executiu de la Salle Technova Barcelona, explica l’afectació de la COVID-19 i les lleis postCOVID que han desenvolpat des de la Salle.
Alfons Mìàs Coordinador dels UAB Open Labs, ens explica la dificultat afegida que els ha suposat la crisi de la COVID-19 en la obertura del nou espai. També proposa una perspectiva de futur diferent.

Francesc d’Assis Sol de la Vega de Escodines Livign Lab, Fàbrica de cocreació comunitaria de Manresa, explica com els ha afectat la crisi de la COVID-19.
Lluís Dalmau Junyet vocal i cofundador de la Fundació guifi·net, explica les seves línies de desenvolupament regional i les iniciatives impulsades per fer front a la COVID-19.
Ester Toledo i Jordi Romero-Lengua, de Neàpolis, Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ens explica la situació que han experimentat durant la COVID-19.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close